Gyulai Kolbász- és Sódarverseny 2015, sonka és füstölt áru verseny eredmények
Szárazkolbász verseny
Magánszemély kategória: Vékony kolbász • I. díj – Nyisztor-Gyarmati Bonaventúra Vastag kolbász • I. díj – Papp Edit – Adamik János Különdíj – Bíró János Különdíj - Juhász Nagy Péter
Egyre többen keresik a minőségi magyar sertéshús-termékeket - jelentette ki a Magyar Ízek Alapítvány vezetője. Pap Krisztián hangsúlyozta: a magyar kistermelői élelmiszerek hagyományos eljárásokkal készülnek, így igazi különlegességet jelentenek. A Budapesten ma kezdődött Magyar Ízek Húsvéti Vásárán…
echotv.hu
Postázunk utánvétellel!
Mezőberényi szalámi (Nagy Testvér)
Marhavakbélbe töltött kolbászhús az alapanyaga ennek a terméknek. Szintén extra hosszú érlelési idő jellemzi. Súlya 3 és 6 kilogramm közötti. A hosszú érési idõ és a jelentős vastagság és súly okozza a különlegesen finom ízt. Prémium kategóriás termék, igazi „nagyágyú”. Ha a barátaimmal megkezdünk egy ilyet, mindig azt szoktam mondani „Gyerekek ez annyira , jó ,hogy még magamtól is sajnálom.”