ingyenes webstatisztika
Mezőberényi Házikolbász
 

Gyulai Kolbász- és Sódarverseny 2015, sonka és füstölt áru verseny eredmények

Szárazkolbász verseny

Magánszemély kategória:
Vékony kolbász
• I. díj – Nyisztor-Gyarmati Bonaventúra
Vastag kolbász
• I. díj – Papp Edit – Adamik János
Különdíj – Bíró János
Különdíj - Juhász Nagy Péter


 
Egyre többen keresik a minőségi magyar sertéshús-termékeket - jelentette ki a Magyar Ízek Alapítvány vezetője. Pap Krisztián hangsúlyozta: a magyar kistermelői élelmiszerek hagyományos eljárásokkal készülnek, így igazi különlegességet jelentenek. A Budapesten ma kezdődött Magyar Ízek Húsvéti Vásárán…
echotv.hu

Postázunk utánvétellel!

Dora

Sertésvakbélbe töltött kolbászhús az alapanyaga ennek a terméknek A töltelék receptúrája megegyezik a többi kolbászféleségével . A különlegessége a terméknek a speciálisan hosszú érlelési idő ,amely minimum hat hónap. Régi hagyomány szerint a dorát kukoricatörés vagy szüret idején kezdték meg . A gazda a dorát mindig büszkén kínálta a szüretelőknek , hiszen igazán finomat kevesen tudtak készíteni.