Gyulai Kolbász- és Sódarverseny 2015, sonka és füstölt áru verseny eredmények
Szárazkolbász verseny
Magánszemély kategória: Vékony kolbász • I. díj – Nyisztor-Gyarmati Bonaventúra Vastag kolbász • I. díj – Papp Edit – Adamik János Különdíj – Bíró János Különdíj - Juhász Nagy Péter
Egyre többen keresik a minőségi magyar sertéshús-termékeket - jelentette ki a Magyar Ízek Alapítvány vezetője. Pap Krisztián hangsúlyozta: a magyar kistermelői élelmiszerek hagyományos eljárásokkal készülnek, így igazi különlegességet jelentenek. A Budapesten ma kezdődött Magyar Ízek Húsvéti Vásárán…
echotv.hu
Postázunk utánvétellel!
Paprikás fokhagymás abált szalonna
Sertés tokaszalonna, népies nevén álla szalonna felhasználásával készül. A szalonnát fűszeres lében készre főzzük majd forrón fokhagymázzuk és paprikázzuk. A kész szalonnát hûtõben 24 óráig hűtjük. Mivel főtt termék tárolása csak hűtött helyen legfeljebb egy hétig lehetséges, bár helyi mondás szerint „a jó abált szalonna a másnap reggelt sem éri meg nem.hogy az egy hetet.” na meg az abált szalonna a legutálatosabb étel a világon , mivel egy másfél kilós darab egy embernek sok, kettőnek meg kevés.