ingyenes webstatisztika
Mezőberényi Házikolbász
 

Gyulai Kolbász- és Sódarverseny 2015, sonka és füstölt áru verseny eredmények

Szárazkolbász verseny

Magánszemély kategória:
Vékony kolbász
• I. díj – Nyisztor-Gyarmati Bonaventúra
Vastag kolbász
• I. díj – Papp Edit – Adamik János
Különdíj – Bíró János
Különdíj - Juhász Nagy Péter


 
Egyre többen keresik a minőségi magyar sertéshús-termékeket - jelentette ki a Magyar Ízek Alapítvány vezetője. Pap Krisztián hangsúlyozta: a magyar kistermelői élelmiszerek hagyományos eljárásokkal készülnek, így igazi különlegességet jelentenek. A Budapesten ma kezdődött Magyar Ízek Húsvéti Vásárán…
echotv.hu

Postázunk utánvétellel!

Paprikás fokhagymás abált szalonna

Sertés tokaszalonna, népies nevén álla szalonna felhasználásával készül. A szalonnát fűszeres lében készre főzzük majd forrón fokhagymázzuk és paprikázzuk. A kész szalonnát hûtõben 24 óráig hűtjük. Mivel főtt termék tárolása csak hűtött helyen legfeljebb egy hétig lehetséges, bár helyi mondás szerint „a jó abált szalonna a másnap reggelt sem éri meg nem.hogy az egy hetet.” na meg az abált szalonna a legutálatosabb étel a világon , mivel egy másfél kilós darab egy embernek sok, kettőnek meg kevés.