Gyulai Kolbász- és Sódarverseny 2015, sonka és füstölt áru verseny eredmények
Szárazkolbász verseny
Magánszemély kategória: Vékony kolbász • I. díj – Nyisztor-Gyarmati Bonaventúra Vastag kolbász • I. díj – Papp Edit – Adamik János Különdíj – Bíró János Különdíj - Juhász Nagy Péter
Egyre többen keresik a minőségi magyar sertéshús-termékeket - jelentette ki a Magyar Ízek Alapítvány vezetője. Pap Krisztián hangsúlyozta: a magyar kistermelői élelmiszerek hagyományos eljárásokkal készülnek, így igazi különlegességet jelentenek. A Budapesten ma kezdődött Magyar Ízek Húsvéti Vásárán…
echotv.hu
Postázunk utánvétellel!
Angol szalonna
Bőrös formázott sertéskaraj felhasználásával készült. Szintén 28 napig sózott majd bükkfán füstölt termék. Füstölés után három hétre érlelőbe kerül,hogy az ízek összeérjenek. Az igazi angolszalonna vágásfelülete szivárványszínû. Nagyon kevés zsírt tartalmaz ,ezért diétás ételekhez is kiváló, bátran ajánlom akár gyermekeknek is.