Gyulai Kolbász- és Sódarverseny 2015, sonka és füstölt áru verseny eredmények
Szárazkolbász verseny
Magánszemély kategória: Vékony kolbász • I. díj – Nyisztor-Gyarmati Bonaventúra Vastag kolbász • I. díj – Papp Edit – Adamik János Különdíj – Bíró János Különdíj - Juhász Nagy Péter
Egyre többen keresik a minőségi magyar sertéshús-termékeket - jelentette ki a Magyar Ízek Alapítvány vezetője. Pap Krisztián hangsúlyozta: a magyar kistermelői élelmiszerek hagyományos eljárásokkal készülnek, így igazi különlegességet jelentenek. A Budapesten ma kezdődött Magyar Ízek Húsvéti Vásárán…
echotv.hu
Postázunk utánvétellel!
Füstölt császárszalonna
Komplett sertés oldalból formázással a bordák eltávolításával készül, 28 napos sózás majd az elmaradhatatlan bükkfás füstölés ezután pedig az érlelés teszi egyedivé ezt a terméket, ez a szalonna elengedhetetlen kelléke a hagyományos magyar konyhának. Fogyaszthatjuk nyersen hajszálvékonyra szeletelve ,.de a belõle készült” kakastaréj” pirosra sütve némi lila hagymával csípõs zöldpaprikával igazi embert próbáló étel