Gyulai Kolbász- és Sódarverseny 2015, sonka és füstölt áru verseny eredmények
Szárazkolbász verseny
Magánszemély kategória: Vékony kolbász • I. díj – Nyisztor-Gyarmati Bonaventúra Vastag kolbász • I. díj – Papp Edit – Adamik János Különdíj – Bíró János Különdíj - Juhász Nagy Péter
Egyre többen keresik a minőségi magyar sertéshús-termékeket - jelentette ki a Magyar Ízek Alapítvány vezetője. Pap Krisztián hangsúlyozta: a magyar kistermelői élelmiszerek hagyományos eljárásokkal készülnek, így igazi különlegességet jelentenek. A Budapesten ma kezdődött Magyar Ízek Húsvéti Vásárán…
echotv.hu
Postázunk utánvétellel!
Friss ropogós bõrös sertéstepertő
Az alapanyaga a sertésszalonna melyet egyforma darabokra vágunk majd némi sertészsír hozzáadásával elkezdünk lassú tûzön állandó keverés mellett sütni. Amikor a tepertõ már szép aranybarna kiszedjük, és a finom sült sertészsírt kihûtjük. Készítünk még a sertés hasa szalonnából valamint toka szalonnából friss ropogós pörcöt, ami a vevõink legnagyobb megelégedését szolgálja.