Gyulai Kolbász- és Sódarverseny 2015, sonka és füstölt áru verseny eredmények
Szárazkolbász verseny
Magánszemély kategória: Vékony kolbász • I. díj – Nyisztor-Gyarmati Bonaventúra Vastag kolbász • I. díj – Papp Edit – Adamik János Különdíj – Bíró János Különdíj - Juhász Nagy Péter
Egyre többen keresik a minőségi magyar sertéshús-termékeket - jelentette ki a Magyar Ízek Alapítvány vezetője. Pap Krisztián hangsúlyozta: a magyar kistermelői élelmiszerek hagyományos eljárásokkal készülnek, így igazi különlegességet jelentenek. A Budapesten ma kezdődött Magyar Ízek Húsvéti Vásárán…
echotv.hu
Postázunk utánvétellel!
Füstölt csülök
A sertéscsülköt kiformázzuk majd sóba tesszük és minimum három hétig sózzuk. Ezután következik a füstölés addig, amíg a csülök gyönyörû aranybarna színt nem kap. Majd irány az érlelõ minimum két hétre. A következõ lehetõség vagy egy frissen gõzölgõ füstölt csülök, természetesen csípõs házi tormával, vagy egy igazán finom babgulyás füstölt csülökkel. Bármelyik jó választás, igazi csemege a férfinemzedéknek. No meg ugye köztudott dolog , hogy a csülök igazán szomjas egy valami, úgyhogy mindenkit kérek tetemes mennyiségû öblítõ folyadékról gondoskodni.