ingyenes webstatisztika
Mezőberényi Házikolbász
 

Gyulai Kolbász- és Sódarverseny 2015, sonka és füstölt áru verseny eredmények

Szárazkolbász verseny

Magánszemély kategória:
Vékony kolbász
• I. díj – Nyisztor-Gyarmati Bonaventúra
Vastag kolbász
• I. díj – Papp Edit – Adamik János
Különdíj – Bíró János
Különdíj - Juhász Nagy Péter


 
Egyre többen keresik a minőségi magyar sertéshús-termékeket - jelentette ki a Magyar Ízek Alapítvány vezetője. Pap Krisztián hangsúlyozta: a magyar kistermelői élelmiszerek hagyományos eljárásokkal készülnek, így igazi különlegességet jelentenek. A Budapesten ma kezdődött Magyar Ízek Húsvéti Vásárán…
echotv.hu

Postázunk utánvétellel!

Füstölt csülök

A sertéscsülköt kiformázzuk majd sóba tesszük és minimum három hétig sózzuk. Ezután következik a füstölés addig, amíg a csülök gyönyörû aranybarna színt nem kap. Majd irány az érlelõ minimum két hétre. A következõ lehetõség vagy egy frissen gõzölgõ füstölt csülök, természetesen csípõs házi tormával, vagy egy igazán finom babgulyás füstölt csülökkel. Bármelyik jó választás, igazi csemege a férfinemzedéknek. No meg ugye köztudott dolog , hogy a csülök igazán szomjas egy valami, úgyhogy mindenkit kérek tetemes mennyiségû öblítõ folyadékról gondoskodni.